Wednesday, March 18, 2009

Susu Kolostrum - Biz Baru


ANDA MENGALAMI PENYAKIT BERIKUT:

ASMA, BISUL, MASALAH USUS, ALLERGY, HEPATITIS B/C, MIGRAIN , BUASIR ,
JANGKITAN KUMAN, RESDUNG, BUAH PINGGANG, JERAWAT, STROKE/LUMPUH ,
DENGGI , KAYAP , SAKIT SENDI , EZEMA , KANSER , SAWAN, FYBROID, KENCING MANIS, SAKIT KULIT, GOUT, KELETIHAN, KETUMBUHAN, JANTUNG, TIBI, PARKINSON, GASTRIK, LEUKIMIA, THYROID, ULSER, TENAGA BATIN, STRESS, DARAH TINGGI, MASALAH PARU-PARU, DEMAM CAMPAK & HAIDMAKA, SUDAH PASTI ANDA MEMERLUKAN MAKANAN TAMBAHAN SUSU ALPHA LIPID INI. HANYA SATU SKUP SEHARI YANG DIAMBIL SEBELUM SARAPAN MAMPU MEMULIHKAN KESIHATAN ANDA


ALPHA LIPID LIFE - Serbuk (450 gram). Satu kombinasi hebat kualiti premium kolostrum, kalsium(1000mg / hidangan), vitamin, mineral dan bakteria berfaedah. Mengandungi 1500mg kolostrum bagi setiap hidangan

Cadangan pengambilan:
Minggu pertama : 1/2 skup sehariMinggu kedua dan seterusnya : 1 hingga 2 skup sehari
PESANAN:Di ambil sebelum sarapan pagi (ketika perut kosong)Boleh Dicampur dengan Susu, Jus atau Air Biasa
JANGAN GUNAKAN AIR PANAS/SUAM
Sebaik-baiknya Goncang menggunakan Shaker!!
Sesuai diminum oleh semua peringkat umur termasuk ibu mengandung dan bayi

FAKTA PENTING

1-PERBEZAAN ALPHA LIPID
Kolostrum Alpha Lipid adalah produk ulung yng diperbuat daipada kolostrum New Zealand yang paling tinggi mutunya dan disaluti dengan molekul Alpha (dipatenkan) yang meupakan satu fomula ekslusif lipid yang akan mepertingkatkan bioavailibiti kolostrum dalam tubuh. Ia juga mengandungi probiotik dan prebiotik serta komponen bioaktif (Gangliosides dan fakto petumbuhan)

2-KELEBIHAN ALPHA LIPID
Poduk ini mendapat anugerah eksport sebanyak 3 kali (1992, 2003 & 2004) oleh kerajaan New Zealand. Produk ini juga disokong oleh kajian saintifik dan klinikal yang telah dijalankan oleh Institute Colostrum Research (ICR), New Zealand. lebih daripada 8000 kajian telah dijalankan dan diterbitkan dalan journal peubatan.

3-KUALITI ALPHA LIPID
Bukan semua kolotrum itu sma. Kolostrum Alpha Lipid mengandungi kolostrum yang bermutu tinggi. Diambil daripada lembu-lembui yang diternak di ladang-ladang New Zealand yang bebas daipada homon, antibiotik dan BSE. ia meupakan pemangkin kolostrum yng terbaik. Ujian menunjukkan ia meningkatkan keterlarutan dan pnguraian kolostrum sehingga 100% menjadikan ianya 100% lebih efekitf dan lebih nilai.

4-PROSES PEMULIHAN ALPHA LIPID
Kolostrum ALPHALIPID LIFELINE merupakan makanan tmbahan bukan toksik, tidak alergik dan tidak bertindakbalas dengan makanan tambahan lain serta dadah. Walaubagaimanapun, sesetangah orang akan mengalami reaksi atau tindakbalas yang positif semasa proses pemulihan seperti;
Mengantuk dan Keletihan - Proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.
Berpeluh, demam dan sakit kepala - Proses peningkatan kadar metabolisma dan tenaga dalam badan akibat daripada pembuangan toksik melalui saluran perkumuhan.
Gatal, kerap buang air besar & kecil - Proses penyingkiran bahan buangan yang lama terkumpul seperti metabolit, logam berat dan lain-lain bahan yang tidak diperlukan badan.
Sakit perut, sakit otot dan denyutan nadi laju - Proses penyembuhan, pembaharuan dan penyimpanan sel-sel baru sedang berlaku.

"Kolostrum adalah selamat. Ia telah disediakan secara semulajadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semulajadi dan berfaedah" ......... International Institute of Nutritional Research, USA


HARGA
1-TIN => RM180.00 ( FREE DELIVERY)
3-TIN => RM450.00 ( FREE MEMBERSHIP)

WAKIL PENGEDAR DAN STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA. SILA HUBUNGI MOHD ROFAIZAL (MY HUBBY) UNTUK KETERANGAN LANJUT
013-9816801.
CUBALA..... BOLEH BAGI HARGA DISKAUN DGN KAWAN2.. HEHEHE

1 comment:

  1. amboi3 siap promote laie alpha lipid ang ni ek...
    harussss kan...hehehe

    ReplyDelete